komuna diber »

Vazhdon masakrimi i drunjve në Dibër (FOTO-LAJM)

Vazhdon masakrimi i drunjve në Dibër (FOTO-LAJM)

dibraime2 March 6, 2016 0

Komuna Dibër dhe kryetari i saj vazhdojnë që të presin çdo dru të mundshëm në Dibër, prej reth 2 vitesh shumë aktivistë dhe qytetarë dibranë kanë reaguar gjith kohën në rrjetet sociale, poashtu edhe

Read More »
Më shumë gropa se sa rrugë në Dibër

Më shumë gropa se sa rrugë në Dibër

dibraime2 April 15, 2015 0

Prej reth tre muajsh situata në rrugët e Dibës është rënduar shumë, thuajse të gjitha rrugët e qytetit të Dibrës janë të mbushura me gropa. Dhjetëra gropa të thella 10-20 centimetra në për rrugët

Read More »
Hamami i Dibrës i shëndruar në deponi mbeturinash

Hamami i Dibrës i shëndruar në deponi mbeturinash

dibraime2 January 23, 2015 0

Një ndër objektet më të vjetra të qytetit të Dibrës është Hamami i vjetër i qytetit, i cili dikur ka qenë dikur një banjë publike turke dhe një vlerë kulturore për qytetin e Dibrës.

Read More »
K.K Uraniku përmbyll një vit të suksesshëm

K.K Uraniku përmbyll një vit të suksesshëm

dibraime2 December 31, 2014 1

Ditën e djeshme në ora 19:00, në Hotel Leon, Klubi i Karatesë Uraniku, mbajti një koktel solemn për nder të sportistëve të këtij klubi, ku ishin të ftuar familjarët e sportistëve, sponsorët dhe shumë

Read More »
Fillojnë punimet për ndërtimin e shëtitores në Dibër

Fillojnë punimet për ndërtimin e shëtitores në Dibër

dibraime2 November 23, 2014 5

Një nga premtimet më kryesore që kryetari Ruzhdi Lata ju premtoi Dibranëve gjatë gjithë kohës kur bënte fushatën e tij, ishte prishja e rrugës kryesore në qendrën e Dibrës për ta bërë atë një

Read More »