Publiko tek DibraIme

Pasi që vet koncepti i DibraIme.com është që të mirmbahet nga gjithë Dibranët ne kemi menduar që çdonjërit ti mundësojmë të kontriboje me artikuj, lajme, poezi apo foto që kanë të bëjnë me Dibrën. DibraIme.com do tju japë mundësinë ti publikoni ata në faqen tonë.

Për të publikuar tek DibraIme.com ne kemi menduar tju ofrojmë të gjitha lehtësitë e mundëshme:

Nëse për ndonjë arsye dëshironi të mbeteni anonim, ju mund të na e cekni tek mesazhi juaj dhe ne do rruajmë plotësisht anonimitetin tuaj.

**Të gjitha format e kontaktit ne i kontrollojmë disa herë mbrënda ditës.

Ju faleminderit.