lajme nga dibra »

Pacientet e hemodializes në Dibër detyrohen të shkojnë në Strugë

Pacientet e hemodializes në Dibër detyrohen të shkojnë në Strugë

dibraime2 July 25, 2018 0

Pacientët të cilët janë me hemodializë në qytetin e Dibrës deri paradokohe shërbimet i merrnin në degën e Qendrës për dializë “Sistina nefroplus” në Dibër por tani janë obliguar të udhëtojnë deri në Strugë,

Read More »
DibraIme plot 2 vite me ju

DibraIme plot 2 vite me ju

dibraime2 April 26, 2016 0

Njoftime, lajme, të reja dhe informacion. Ky ka qenë dhe vazhdon të mbetet qëllimi i portalit DibraIme.com.  Sot ky portal bën plot 2 vite punë e përkushtim nëpërmjet të cilit jemi munduar të përcjellim

Read More »
Qentë endacak një problem i madh për qytetarët Dibran

Qentë endacak një problem i madh për qytetarët Dibran

dibraime2 October 29, 2014 1

Prezenca e qenve endacakë nëpër rrugët e qytetit të Dibrës është bërë diçka e zakonshme. Ajo çka i shqetëson qytetarët është rreziku i kafshimit për shkak të qëndrimit të tyre kryesisht nëpër rrugët kryesore

Read More »
Klubi i karates Uraniku po përfaqson denjësisht Dibrën

Klubi i karates Uraniku po përfaqson denjësisht Dibrën

dibraime2 June 3, 2014 0

Klubi i karates Uraniku të dielen me date 01.06.2014 udhetoi për në Prizren ku mori pjesë në turneun ndërkombëtar “KUPA E LIDHJES SE PRIZRENIT”. Karatistet Dibran përfaqesuan Dibren denjësisht edhe në këtë turne dhe

Read More »
Dibranët duhet të votojnë Radikën (Opinion)

Dibranët duhet të votojnë Radikën (Opinion)

dibraime2 April 21, 2014 6

Shkruan: Isa Fida Jemi në fushatë elektorale dhe vendi gjithandej është mbushur e stërmbushur me reklama politike ku në to shfaqen ide pa fund, arritje e premtime që po t’i shikojë dikush nga jashtë

Read More »
Dibër, shtohet përdorimi i barnave pa rekomandimin e mjekëve

Dibër, shtohet përdorimi i barnave pa rekomandimin e mjekëve

dibraime2 April 14, 2014 0

Sipas të dhënave nga pronarёt e barnatorёve të Dibrës, ёshtё rritur pёrdorimi i tabletave pёr hipertension, kolesterol, diabet si dhe tabletat pёr qetёsime. Nё qytetin e Dibrёs pothuajse nё tё gjithё barnatoret e qytetit,

Read More »
Gjimnazistët dibranë, shembull i humanizmit

Gjimnazistët dibranë, shembull i humanizmit

dibraime2 April 6, 2014 0

Me moton “Për një jetë më të mirë”, një grup nxënësish nga gjimnazi Dibër të përkrahur nga prof. Arbër Ambari, e përfunduan me sukses aksionin e tyre humanitar që kishte për qëllim sigurimin e

Read More »
Në shkollat fillore të Dibrës mbizotëron sëmundja e variçelës

Në shkollat fillore të Dibrës mbizotëron sëmundja e variçelës

dibraime2 April 6, 2014 1

Në shkollat fillore të Dibrës, “Penestia” dhe “Said Najdeni” kohëve të fundit te shumë nxënës është prezent sëmundja e variçelës (Lija e dhenve). Duke parë numër të madh të këtyre nxënësve, Institucionet lokale shëndetësore

Read More »
Mjaft me, Dibranet nuk jane vetem per numer

Mjaft me, Dibranet nuk jane vetem per numer

dibraime2 April 6, 2014 0

Zgjedhjet e parakohshme parlamentare ne Maqedoni po afrohen dhe te shohesh radhitjen e listave te deputeteve ku bjere ne sy numri i radhitjes se deputeteve Dibran respektivisht 13 dhe 19, aq posht sa shancat

Read More »