radika »

Asnjë deputet Dibran në parlamentin e Maqedonisë

Asnjë deputet Dibran në parlamentin e Maqedonisë

dibraime2 April 28, 2014 2

Zgjedhjet e parakohshme parlamentare në Republikën e Maqedonisë përfunduan, poashtu u bënë të ditura dhe rezultatet e këtyre zgjedhjeve por nga Dibra asnjë deputet nuk u zgjodh, kështu që Dibra do të ngelet e

Read More »
Dibranët duhet të votojnë Radikën (Opinion)

Dibranët duhet të votojnë Radikën (Opinion)

dibraime2 April 21, 2014 6

Shkruan: Isa Fida Jemi në fushatë elektorale dhe vendi gjithandej është mbushur e stërmbushur me reklama politike ku në to shfaqen ide pa fund, arritje e premtime që po t’i shikojë dikush nga jashtë

Read More »