aktualiteti politik ne maqedoni »

KMSH vlerëson kontributin e Haxhi Vehbi Dibrës

KMSH vlerëson kontributin e Haxhi Vehbi Dibrës

dibraime2 April 18, 2015 1

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë organizoi aktivitetin kulturor “Haxhi Vehbi Dibra, një jetë në shërbim të Islamit dhe Atdheut”, ku u promovua libri i H. Vehbi Dibrës “Ç’urdhnon Kur’ani”, si dhe u transmetua premiera e

Read More »
Ziadin Sela i PDSH – së, takohet me Artan Dikën e RDK – së

Ziadin Sela i PDSH – së, takohet me Artan Dikën e RDK – së

dibraime2 April 6, 2014 0

Portali Almakos ka siguruar një fotografi ku shihen duke darkuar së bashku me miqtë e tyre, kryetari i Komunës së Strugës nga radhët e PDSH – së, Ziadin Sela, dhe nënkryetari i RDK –

Read More »