urime per fiter bajram »

Urime dhe për shumë vite festa e Fitër Bajramit

Urime dhe për shumë vite festa e Fitër Bajramit

dibraime2 June 4, 2019 0

Muslimanët në të gjithë botën sot festojnë festën Fitër Bajramit. Kjo festë e shejntë për Muslimanët vjen pas muajit të Ramazanit, një prej pesë shtyllave të Islamit, ku besimtarët Agjëruan, duke ju përkushtuar më

Read More »
Portali DibraIme.com ju uron festën e Fitër Bajramit

Portali DibraIme.com ju uron festën e Fitër Bajramit

dibraime2 July 28, 2014 0

Urime Fitër Bajramin të gjithë muslimanëve kudo që janë. Le të jetë kjo ditë feste motiv për përforcimin e besimit tonë, forcimin e mendjeve dhe zemrave tona për sigurimin e progresit në këtë botë

Read More »