Vazhdon masakrimi i drunjve në Dibër (FOTO-LAJM)

dibraime2 March 6, 2016 0
Vazhdon masakrimi i drunjve në Dibër (FOTO-LAJM)

Komuna Dibër dhe kryetari i saj vazhdojnë që të presin çdo dru të mundshëm në Dibër, prej reth 2 vitesh shumë aktivistë dhe qytetarë dibranë kanë reaguar gjith kohën në rrjetet sociale, poashtu edhe Portali DibraIme.com ka reaguar kundër kësaj masakre natyrore duke prerë drunj 50-60 vjeçar të vjetër. Sot në Redaksinë e DibraIme.com kanë ardhur shumë reagime nga qytetarë dibranë bashkë me foto të kësaj masakre që po i bëhet Dibrës.

Për Portalin DibraIme.com zyrtarë të komunës Dibër kanë pohuar se drunjtë do të zëvendësohen me drunj të rrij, por ata drunj nuk po shihen ka reth 2 vite, poashtu edhe po u zëvendësuan ata drunj do të duhet shume vite që të rriten për të aritë atë madhësi dhe lartësi dhe të bëjnë ato hije që i kishim deri tani, aq më keq nëse zëvendësohen me drunj të mbjellur nëpër “vazo” siç u bë edhe në qendrën e Dibrës.

Masakrimi i drunjve në Dibër

Masakrimi i drunjve në Dibër

Masakrimi i drunjve në Dibër

Masakrimi i drunjve në Dibër

Masakrimi i drunjve në Dibër

Masakrimi i drunjve në Dibër

Masakrimi i drunjve në Dibër

Masakrimi i drunjve në Dibër

Posto një koment »