vjedhje ne diber te madhe »

Zbulohen vjedhësit e argjendarive, ishin po të njëjtet qe vodhën në Diber dhe ne Teg

Zbulohen vjedhësit e argjendarive, ishin po të njëjtet qe vodhën në Diber dhe ne Teg

dibraime2 December 17, 2014 0

Policia e shtetit Shqiptar ka arrestuar grabitësit e vjedhjes spektakolare të një viti më parë në TEG. Sipas policisë grupi kriminal ishte i përbërë nga 8 persona të cilët ishin përgjegjës edhe për disa

Read More »