Marketing

Pse të reklamoj tek DibraIme.com?

DibraIme.com u hap në Prill të vitit 2014 dhe që atëherë portali ka shkuar drejt një suksesi të konsiderueshëm. Portali DibraIme.com sot numëron prej 10.000 deri në 15.000 vizitore unik në muaj dhe mesatarisht shfletohen 40.000+ faqe. Gjithashtu kemi arritur të krijojmë një komunitet jashtzakonisht aktiv brënda portalit tonë dhe faqes sonë në Facebook ku jemi faqja më e madhe Dibrane me reth 7.000+ ndjekës.

Portali DibraIme.com për dallim nga çdo portal apo gazetë tjetër ofron marketing të targetuar për qytetin e Dibrës. DibraIme.com sjell tek lexuesit lajme nga qyteti i tij, kështu që të gjithë lexuesit e njëkohësisht edhe ata që shohin reklamën tuaj janë nga vendi ku biznesi juaj operon. Gazetarët tonë nga Dibra kanë për detyrë që lexuesve të vet t’ju sjellin lajme origjinale më shpejtë se të tjerët.

Kushtet e reklamimit, kohëzgjatja e reklamës etj. do të negociohen drejtpërdrejtë me ju, por paraprakisht ju njoftojmë se kemi oferta dhe çmime shumë konkurruese, pos kësaj me reklamimin tek DibraIme.com do të kontriboni edhe në zhvillimin e mëtutjeshëm të Portalit DibraIme.com, pasi që DibraIme.com është i vetmi portal që i dedikohet Dibrës pra mund të thuhet që është i vetmi zë që informon mbi Dibrën dhe Dibranët.

Për më shumë detaje ju lutem na kontaktoni nëpërmjet kontakt formës ose në fanpagen tonë në Facebook.

 Disa nga Format e Reklamimit

format-e-reklamimit