devijimi i lumit radika »

Merr fund odisea e Radikës; Strasburgu urdhëron Maqedoninë të mos e devijojë lumin

Merr fund odisea e Radikës; Strasburgu urdhëron Maqedoninë të mos e devijojë lumin

dibraime2 October 31, 2015 1

Merr fund odisea e devijimit të lumit Radika për të furnizuar me ujë një hidrocentral të planifikuar për t’u ndërtuar nga qeveria Maqedonase në zonën e Mavrovës. Pas debateve të shumta nga shqiptarët e

Read More »
Liqeni i Dibrës po shëndrohet në një moçal gjigand

Liqeni i Dibrës po shëndrohet në një moçal gjigand

dibraime2 October 6, 2014 0

Qytetarë të ndryshëm dhe drejtues të OJQ-ve në Dibër që muaj më parë kanë shprehur shqetësimin se nëse devijohet lumi “Radika” liqeni i Dibrës do ndotet tejmase dhe do të bëhet si një moçal

Read More »