monumente nga perandoria osmane »

Hamami i Dibrës i shëndruar në deponi mbeturinash

Hamami i Dibrës i shëndruar në deponi mbeturinash

dibraime2 January 23, 2015 0

Një ndër objektet më të vjetra të qytetit të Dibrës është Hamami i vjetër i qytetit, i cili dikur ka qenë dikur një banjë publike turke dhe një vlerë kulturore për qytetin e Dibrës.

Read More »