bajrami ne diber »

Urime festa e Kurban Bajramit

Urime festa e Kurban Bajramit

dibraime2 October 4, 2014 0

Urime dhe për shumë vite festa e Kurban Bajramit, paqja, mëshira dhe begatia e Allahut qofshin me ju dhe familjet tuaja. Urojmë që kjo festë të jetë motiv për përforcimin e besimit tonë, forcimin

Read More »
Portali DibraIme.com ju uron festën e Fitër Bajramit

Portali DibraIme.com ju uron festën e Fitër Bajramit

dibraime2 July 28, 2014 0

Urime Fitër Bajramin të gjithë muslimanëve kudo që janë. Le të jetë kjo ditë feste motiv për përforcimin e besimit tonë, forcimin e mendjeve dhe zemrave tona për sigurimin e progresit në këtë botë

Read More »