diber »

Edhe dibranët në protestë kundër EVN-së. Do t’i japim afat!

Edhe dibranët në protestë kundër EVN-së. Do t’i japim afat!

dibraime2 February 16, 2017 2

Protesta e rradhës kundër EVN organizohet nga qytetarët dibran. Kjo protestë realizohet me iniciativën e qytetarëve për shkak të parregullsive të krijuara nga kompanitë energjetike. Protesta do të mbahet ditën e hënë në ora

Read More »
“Teatri shqiptar në Maqedoni” hap edicionin e 14 në Dibër

“Teatri shqiptar në Maqedoni” hap edicionin e 14 në Dibër

dibraime2 October 18, 2015 0

Në Qendrën e Kulturës në Dibër solemnitet është hapur festivali “Teatri shqiptar në Maqedoni”, i cili tradicionalisht hapi edicionin e 14 me rradhë në Dibër. Të parët që do të prezantohen para publikut dibran,

Read More »
Bora zbardhi gjithë qytetin e Dibrës

Bora zbardhi gjithë qytetin e Dibrës

dibraime2 April 16, 2014 0

Moti i ftohtë dhe temperaturat e ulëta në Dibër sollën borën pranverore, e cila edhe pse në orët e vona të mbrëmjes pati intensitet më të vogël, gjatë ditës së sotme ajo bie me

Read More »