klubi karates uraniku »

K.K Uraniku përmbyll një vit të suksesshëm

K.K Uraniku përmbyll një vit të suksesshëm

dibraime2 December 31, 2014 1

Ditën e djeshme në ora 19:00, në Hotel Leon, Klubi i Karatesë Uraniku, mbajti një koktel solemn për nder të sportistëve të këtij klubi, ku ishin të ftuar familjarët e sportistëve, sponsorët dhe shumë

Read More »
Klubi i karates Uraniku po përfaqson denjësisht Dibrën

Klubi i karates Uraniku po përfaqson denjësisht Dibrën

dibraime2 June 3, 2014 0

Klubi i karates Uraniku të dielen me date 01.06.2014 udhetoi për në Prizren ku mori pjesë në turneun ndërkombëtar “KUPA E LIDHJES SE PRIZRENIT”. Karatistet Dibran përfaqesuan Dibren denjësisht edhe në këtë turne dhe

Read More »