Urime per Bajram »

Urime dhe për shumë vite festa e Kurban Bajramit

Urime dhe për shumë vite festa e Kurban Bajramit

dibraime2 August 11, 2019 0

Urime dhe për shumë vite festa e Kurban Bajramit, paqja, mëshira dhe begatia e Allahut qofshin me ju dhe familjet tuaja. Urojmë që kjo festë të jetë motiv për përforcimin e besimit tonë, forcimin

Read More »
Urime dhe për shumë vite festa e Fitër Bajramit

Urime dhe për shumë vite festa e Fitër Bajramit

dibraime2 June 4, 2019 0

Muslimanët në të gjithë botën sot festojnë festën Fitër Bajramit. Kjo festë e shejntë për Muslimanët vjen pas muajit të Ramazanit, një prej pesë shtyllave të Islamit, ku besimtarët Agjëruan, duke ju përkushtuar më

Read More »
Urime dhe për shumë vite festa e Kurban Bajramit

Urime dhe për shumë vite festa e Kurban Bajramit

dibraime2 August 21, 2018 0

Urime dhe për shumë vite festa e Kurban Bajramit, paqja, mëshira dhe begatia e Allahut qofshin me ju dhe familjet tuaja. Urojmë që kjo festë të jetë motiv për përforcimin e besimit tonë, forcimin

Read More »