vjedhja ne diber »

Gjendet kufoma që dyshohet se është e plaçkitësve të argjendarisë

Gjendet kufoma që dyshohet se është e plaçkitësve të argjendarisë

dibraime2 August 1, 2014 1

Një trup i pajetë është gjetur brenda një makine tip “Range Rover“ me targa angleze. Trupi i cili i përkiste seksit mashkull mendohet se është i grabitësit të argjendarive “Erebara” në Dibërën e Madhë

Read More »
Lata: Policia e Dibrës nuk i përket qytetit, asnjë nga eprorët nuk flet shqip

Lata: Policia e Dibrës nuk i përket qytetit, asnjë nga eprorët nuk flet shqip

dibraime2 July 30, 2014 0

Pas grabitjes me dhunë të artarëve “Erebara”, dibranët jetojnë në ankth të shqetësuar dhe shprehin brengën e tyre të pasigurisë që ka kapluar qytetin dhe shprehen se nuk kanë ku të kërkojnë siguri. Pos

Read More »