bdi »

Dibranët po braktisin BDI-në, po ju bashkohen partive opozitare

Dibranët po braktisin BDI-në, po ju bashkohen partive opozitare

dibraime2 November 23, 2016 0

Fushata për zgjedhjet e parakohshme në Maqedoni sapo ka filluar, poashtu edhe në qytetin e Dibrës aktivistet e partive politike kanë filluar punën e tyre në teren. Në qytetin e Dibrës ditët e fundit

Read More »
BDI futet “duarthatë” në qeveri, i mjafton premtimi për NATO

BDI futet “duarthatë” në qeveri, i mjafton premtimi për NATO

dibraime2 May 10, 2014 0

BDI e Ali Ahmetit për herë të dytë po i zhgënjen dhe atë shumë rëndë Shqiptarët, pasi marveshja e turpit e 2008 po përsëritet dhe në 2014, kështu që pa marrë asnjë nga ato

Read More »
Ja emrat e deputetëve Shqiptarë në parlamentin e Maqedonisë

Ja emrat e deputetëve Shqiptarë në parlamentin e Maqedonisë

dibraime2 April 28, 2014 1

Në zgjedhjet e parakohshme të mbajtura me datë 27 prill në Maqedoni partitë Shqiptare së bashku fituan 27 deputetë, ku 19 deputetë fitoi BDI, 7 deputetë fitoi PDSH dhe 1 deputet fitoi RDK. Më

Read More »