Urime dhe për shumë vite festa e Kurban Bajramit

dibraime2 August 11, 2019 0
Urime dhe për shumë vite festa e Kurban Bajramit

Urime dhe për shumë vite festa e Kurban Bajramit, paqja, mëshira dhe begatia e Allahut qofshin me ju dhe familjet tuaja.

Urojmë që kjo festë të jetë motiv për përforcimin e besimit tonë, forcimin e mendjeve dhe zemrave tona dhe urojmë që kjo festë të përcillet jo vetëm me urime të mira por edhe me vizita tek të afërmit dhe me vepra të mira, sepse kjo ditë është ditë e mëshirës, faljes, mirëkuptimit, mirësisë dhe paqes.

Gjithashtu DibraIme.com të gjithë Haxhijve ju uron që Haxhi tu jetë pranuar dhe të gjithë atyre që kanë bërë nijet për të prerë Kurban të jetë i pranuar tek Zoti i Madhërishëm. /Lajme.al

Posto një koment »