harmonia fetare ne shqiperi »

Islami është fe e paqes dhe tolerances

Islami është fe e paqes dhe tolerances

dibraime2 January 9, 2015 1

Nga Isa Fida Të gjithë jemi tronditur nga ngjarjet e ditëve të fundit që kanë ndodhur në Francë ku ekstremistë dhe terroristë mjaft të rrezikshëm që s’kanë asnjë lidhje me Islamin dhe duke mos

Read More »