ruzhdi lata »

Kryetari Lata blen makine 50.000 euro, shpenzim i panevojshëm në kohën kur qyteti vuan për infrastrukturë rrugore

Kryetari Lata blen makine 50.000 euro, shpenzim i panevojshëm në kohën kur qyteti vuan për infrastrukturë rrugore

dibraime2 February 14, 2018 0

Komuna e Dibrës ditëve të fundit ka ndërruar automjetin zyrtar duke e blerë automjetin e ri të të nejtit lloj vetëm prodhimi i muajve të fundit, shkruan InfoShqip. Shpenzimi prej 50.000 eurosh i kësaj

Read More »
Lata injorohet plotësisht në fshatin Mogorçë (FOTO-LAJM)

Lata injorohet plotësisht në fshatin Mogorçë (FOTO-LAJM)

dibraime2 September 23, 2017 0

Pasi që po afrojnë zgjedhjet lokale dhe kryetari aktual i komunës së Dibrës Ruzhdi Lata me gjithë “arsenalin” e tij mundohet që të rifitojë besimin e humbur të dibranëve, çdo ditë e më shumë

Read More »
Vazhdon masakrimi i drunjve në Dibër (FOTO-LAJM)

Vazhdon masakrimi i drunjve në Dibër (FOTO-LAJM)

dibraime2 March 6, 2016 0

Komuna Dibër dhe kryetari i saj vazhdojnë që të presin çdo dru të mundshëm në Dibër, prej reth 2 vitesh shumë aktivistë dhe qytetarë dibranë kanë reaguar gjith kohën në rrjetet sociale, poashtu edhe

Read More »
Kryetari Lata i kënaqur me punën, qytetarët mendojnë të kundërtën

Kryetari Lata i kënaqur me punën, qytetarët mendojnë të kundërtën

dibraime2 January 25, 2015 1

Në rezymenë e tij të fundvitit, kryetari i Komunës së Dibrës Ruzhdi Lata, është shprehur i kënaqur me rezultatet e arritura gjatë vitit 2014. Ndërkohë në disa sondazhe të realiziuara nga Portali DibraIme.com qytetarët

Read More »
Kryetari Ruzhdi Lata ia rrit rrogen vetes për vitin 2015

Kryetari Ruzhdi Lata ia rrit rrogen vetes për vitin 2015

dibraime2 December 31, 2014 4

Këshilli i komunës Dibër nën udhëheqjen të kryetarit Bashkim Mashkulli dhe me prezencë të kryetarit të komunës Ruzhdi Lata miratoi buxhetin e komunës për vitin 2015. Por diçka që bije në sy në buxhetin

Read More »
Fillojnë punimet për ndërtimin e shëtitores në Dibër

Fillojnë punimet për ndërtimin e shëtitores në Dibër

dibraime2 November 23, 2014 5

Një nga premtimet më kryesore që kryetari Ruzhdi Lata ju premtoi Dibranëve gjatë gjithë kohës kur bënte fushatën e tij, ishte prishja e rrugës kryesore në qendrën e Dibrës për ta bërë atë një

Read More »
Lata: Policia e Dibrës nuk i përket qytetit, asnjë nga eprorët nuk flet shqip

Lata: Policia e Dibrës nuk i përket qytetit, asnjë nga eprorët nuk flet shqip

dibraime2 July 30, 2014 0

Pas grabitjes me dhunë të artarëve “Erebara”, dibranët jetojnë në ankth të shqetësuar dhe shprehin brengën e tyre të pasigurisë që ka kapluar qytetin dhe shprehen se nuk kanë ku të kërkojnë siguri. Pos

Read More »
Kryetari Lata, i falemnderon dibranët që votuan BDI

Kryetari Lata, i falemnderon dibranët që votuan BDI

dibraime2 April 28, 2014 0

Pas fitores me reth 3700 vota të BDI në Dibër, kryetari i komunës të Dibrës dhe njëherit dhe kryetari i shtabit të BDI në Dibër Ruzhdi Lata me një postim në faqen e tij

Read More »