Urime dhe për shumë vite festa e Fitër Bajramit

dibraime2 June 4, 2019 0
Urime dhe për shumë vite festa e Fitër Bajramit

Muslimanët në të gjithë botën sot festojnë festën Fitër Bajramit. Kjo festë e shejntë për Muslimanët vjen pas muajit të Ramazanit, një prej pesë shtyllave të Islamit, ku besimtarët Agjëruan, duke ju përkushtuar më shumë adhurimit dhe devotshmërisë ndaj Krijuesit të tyre, Zotit.

Portali DibraIme.com ju uron të gjithë besimtarëve pranimin e lutjeve dhe veprave të mira të bëra gjatë muajit të Ramazanit si dhe pranimin e agjërimit të tyre. Urime dhe për shumë vite festa e Fitër Bajramit. /DibraIme.com

Posto një koment »