kryetari i dibres »

Kryetari Ruzhdi Lata ia rrit rrogen vetes për vitin 2015

Kryetari Ruzhdi Lata ia rrit rrogen vetes për vitin 2015

dibraime2 December 31, 2014 4

Këshilli i komunës Dibër nën udhëheqjen të kryetarit Bashkim Mashkulli dhe me prezencë të kryetarit të komunës Ruzhdi Lata miratoi buxhetin e komunës për vitin 2015. Por diçka që bije në sy në buxhetin

Read More »