zgjedhjet parlamentare ne maqedoni »

Dibranët duhet të votojnë Radikën (Opinion)

Dibranët duhet të votojnë Radikën (Opinion)

dibraime2 April 21, 2014 6

Shkruan: Isa Fida Jemi në fushatë elektorale dhe vendi gjithandej është mbushur e stërmbushur me reklama politike ku në to shfaqen ide pa fund, arritje e premtime që po t’i shikojë dikush nga jashtë

Read More »
Sot fillon fushata për zgjedhjet e parakohshme parlamentare

Sot fillon fushata për zgjedhjet e parakohshme parlamentare

dibraime2 April 6, 2014 0

Sot nis fushata elektorale për zgjedhjet e parakohshme parlamentare të 27 prillit. Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) vendosi që fushata të ndërpritet më 12 dhe 13 prill, për shkak të raundit të parë të

Read More »