kryetari dibres »

Vazhdon masakrimi i drunjve në Dibër (FOTO-LAJM)

Vazhdon masakrimi i drunjve në Dibër (FOTO-LAJM)

dibraime2 March 6, 2016 0

Komuna Dibër dhe kryetari i saj vazhdojnë që të presin çdo dru të mundshëm në Dibër, prej reth 2 vitesh shumë aktivistë dhe qytetarë dibranë kanë reaguar gjith kohën në rrjetet sociale, poashtu edhe

Read More »
Lata: Policia e Dibrës nuk i përket qytetit, asnjë nga eprorët nuk flet shqip

Lata: Policia e Dibrës nuk i përket qytetit, asnjë nga eprorët nuk flet shqip

dibraime2 July 30, 2014 0

Pas grabitjes me dhunë të artarëve “Erebara”, dibranët jetojnë në ankth të shqetësuar dhe shprehin brengën e tyre të pasigurisë që ka kapluar qytetin dhe shprehen se nuk kanë ku të kërkojnë siguri. Pos

Read More »
Kryetari Lata, i falemnderon dibranët që votuan BDI

Kryetari Lata, i falemnderon dibranët që votuan BDI

dibraime2 April 28, 2014 0

Pas fitores me reth 3700 vota të BDI në Dibër, kryetari i komunës të Dibrës dhe njëherit dhe kryetari i shtabit të BDI në Dibër Ruzhdi Lata me një postim në faqen e tij

Read More »