feja islame »

Islami është fe e paqes dhe tolerances

Islami është fe e paqes dhe tolerances

dibraime2 January 9, 2015 1

Nga Isa Fida Të gjithë jemi tronditur nga ngjarjet e ditëve të fundit që kanë ndodhur në Francë ku ekstremistë dhe terroristë mjaft të rrezikshëm që s’kanë asnjë lidhje me Islamin dhe duke mos

Read More »
A mund të jetë simboli fetar kërcënues i harmonisë fetare në Maqedoni?

A mund të jetë simboli fetar kërcënues i harmonisë fetare në Maqedoni?

dibraime2 May 4, 2014 1

Nga: Mr. Xhemail Çupi Njëri ndër parimet kryesore të harmonisë ndërfetare është edhe respektimi I ndërsjelltë I simboleve fetare, me theks të veçantë I atyre simboleve që janë të dukshme për antarët e secilit

Read More »