rruga e arberit »

Firmoset kontrata për Rrugën e Arbrit, qeveria i jep ndërtuesit 240 milonë euro për 13 vite

Firmoset kontrata për Rrugën e Arbrit, qeveria i jep ndërtuesit 240 milonë euro për 13 vite

dibraime2 February 5, 2018 0

Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë ka firmosur sot kontratën e koncesionit për rrugën e Arbrit, pas përfundimit të procesit të negociatave me kompaninë fituese në garë. Kontrata u firmos nga Sekretari i Përgjithshëm i

Read More »
Rezikohet marrëveshja për Rrugën e Arbërit, kinezët vendosin kushte

Rezikohet marrëveshja për Rrugën e Arbërit, kinezët vendosin kushte

dibraime2 May 7, 2015 0

Gjatë ditëve të fundit është përfolur shumë për ndërtimin e pjesës së mbetur të Rrugës së Arbërit nga kompania Kineze “China State Construction Company”, por marveshja mes qeverisë Shqiptare dhe kompanisë kineze po rezikohet

Read More »
Kinezët në prill nisin ndërtimin e Rrugës së Arbërit

Kinezët në prill nisin ndërtimin e Rrugës së Arbërit

dibraime2 January 29, 2015 0

Kinezët pritet të marrin në dorë brenda muajit prill ndërtimin e Rrugës së Arbërit që lidhur Shqipërinë me Maqedoninë, apo akset që lidhin dy Dibrat, si pjesë e Korridorit 8. Ministri i Transporteve Edmond

Read More »
Behar Mera thirje për të nënshkruar peticionin e Rrugës së Arbërit

Behar Mera thirje për të nënshkruar peticionin e Rrugës së Arbërit

dibraime2 July 30, 2014 0

Komediani i shquar Behari Mera u bën thirrje miqve të tij në Facebook të vazhdojnë të nënshkruajnë petitionin për Rrugën e Arbërit. Portali DibraIme.com ju fton që edhe ju të ndiqni shembullin e këtij

Read More »
Dr. Gëzim Alpion, intervistë për Rrugën e Arbërit

Dr. Gëzim Alpion, intervistë për Rrugën e Arbërit

dibraime2 June 9, 2014 0

Dr. Gëzim Alpion që është inciatori i krijimit të peticionit për përshpejtimin e ndërtimit të Rrugës së Arbërit dhe njëri nga lobuesit më të mëdhenj për tu ndërtuar Rruga e Arbërit, ka dhënë një

Read More »
Rruga e Arbrit do të ndërtohet me koncension nga kinezët

Rruga e Arbrit do të ndërtohet me koncension nga kinezët

dibraime2 April 7, 2014 0

Një kompani kineze pritet të marrë me koncension Rrugën e Arbërit e cila pritet të përfundojë gjatë qeverisjes Rama-Meta. Pak kohë më parë rruga e Arberit dhe Porti i Shëngjinit u lançuan nga ministri

Read More »