Dr. Gëzim Alpion, intervistë për Rrugën e Arbërit

dibraime2 June 9, 2014 0
Dr. Gëzim Alpion, intervistë për Rrugën e Arbërit

Dr. Gëzim Alpion që është inciatori i krijimit të peticionit për përshpejtimin e ndërtimit të Rrugës së Arbërit dhe njëri nga lobuesit më të mëdhenj për tu ndërtuar Rruga e Arbërit, ka dhënë një intervistë tek Radio Tirana, ky shpjegon gjithçka për nismën dhe peticionin që duhet të firmoset nga çdo qytetar Dibran.

Inversistën e plotë mund ta ndiqni në videon e mëposhtme:

Posto një koment »