Hapet laboratori biokimik modern në qytetin e Dibrës (FOTO-LAJM)

dibraime2 December 2, 2017 0
Hapet laboratori biokimik modern në qytetin e Dibrës (FOTO-LAJM)

Sigurisht, sëmundjet mund të kurohen në spitale e klinika mjekësore, por nëse do ishte e mundur, parandalimi është rruga më e sigurt për një jetë të gjatë e të shëndetshme.

Laboratori i ri Biokimim “ER-LAB” disponon laborator analizash të pajisur me aparaturat më të fundit, me instrumente të lidhura me sistemin informativ përmes përdorimit të bar-codeve për të garantuar identifikimin e plotë të të gjithë procesit të analizave biokimike, ku nëpërmjet aparaturave garantohet një cilësi diagnostifikimi konform standarteve Europiane. I gjithë personeli i laboratorit është tranujar dhe azhornuar profesionalisth përmes nëj stazhi teorik-praktik.

Gjithashtu “ER-LAB” i’u ofron pacientëve realizim shumë shpejtë të analizave. /DibraIme.com

FOTO:

Shënim: Artikull i Sponzorizuar

Nëse dëshironi që edhe ju të sponzorizoni një artikull për biznesin tuaj klikoni këtu për më shumë informacione.

Posto një koment »