All posts by dibraime2 »

Urime dhe për shumë vite festa e Kurban Bajramit

Urime dhe për shumë vite festa e Kurban Bajramit

dibraime2 August 11, 2019 0

Urime dhe për shumë vite festa e Kurban Bajramit, paqja, mëshira dhe begatia e Allahut qofshin me ju dhe familjet tuaja. Urojmë që kjo festë të jetë motiv për përforcimin e besimit tonë, forcimin

Read More »
Urime dhe për shumë vite festa e Fitër Bajramit

Urime dhe për shumë vite festa e Fitër Bajramit

dibraime2 June 4, 2019 0

Muslimanët në të gjithë botën sot festojnë festën Fitër Bajramit. Kjo festë e shejntë për Muslimanët vjen pas muajit të Ramazanit, një prej pesë shtyllave të Islamit, ku besimtarët Agjëruan, duke ju përkushtuar më

Read More »
Rikthehet fruthi në Dibër deri tani 18 persona janë të infektuar edhe pse kanë qenë të vaksinuar mëparë

Rikthehet fruthi në Dibër deri tani 18 persona janë të infektuar edhe pse kanë qenë të vaksinuar mëparë

dibraime2 March 27, 2019 0

Në njësitin punues për shëndet publik në Dibër konfirmuan se janë regjistruar 18 të infektuar nga fruthi, të gjithë me pasqyrë të lehtë klinike. “Rasti i parë është regjistruar në fillim të shkurtit dhe

Read More »
Cami i ASH-së: Unë drejtoj Dibrën, qytetarët të mos bien pre e dezinformatave

Cami i ASH-së: Unë drejtoj Dibrën, qytetarët të mos bien pre e dezinformatave

dibraime2 January 22, 2019 0

“Me rastin e pranimit të akteve të Këshillit nga seanca e datës 17.01.2019,brenda afateve të parapara ligjore (ligj,statut,rregullore), si Ushtrues Detyre Kryetar i Komunës Dibër, me të drejtën që ma imponon ligji, do të

Read More »
Urime dhe për shumë vite festa e Kurban Bajramit

Urime dhe për shumë vite festa e Kurban Bajramit

dibraime2 August 21, 2018 0

Urime dhe për shumë vite festa e Kurban Bajramit, paqja, mëshira dhe begatia e Allahut qofshin me ju dhe familjet tuaja. Urojmë që kjo festë të jetë motiv për përforcimin e besimit tonë, forcimin

Read More »
Gjendje alarmante në  Dibër, çdo ditë vazhdon të rritet numri i të prekurve nga fruthi (VIDEO)

Gjendje alarmante në Dibër, çdo ditë vazhdon të rritet numri i të prekurve nga fruthi (VIDEO)

dibraime2 July 31, 2018 0

Zgjerohet epidemia e fruthit në Dibër me katër raste të reja. Gjatë ditëve të vikendit dhe mëngjesin e sotëm katër persona me simptome të fruthit kanë kërkuar ndihmë në Spitalin e Dibrës ndërkaq analizat

Read More »
Pacientet e hemodializes në Dibër detyrohen të shkojnë në Strugë

Pacientet e hemodializes në Dibër detyrohen të shkojnë në Strugë

dibraime2 July 25, 2018 0

Pacientët të cilët janë me hemodializë në qytetin e Dibrës deri paradokohe shërbimet i merrnin në degën e Qendrës për dializë “Sistina nefroplus” në Dibër por tani janë obliguar të udhëtojnë deri në Strugë,

Read More »
Apel për qytetarët dibranë, kujdes me produktet në shitoret “Kam”, shumë artikuj janë me përmbajtje derri

Apel për qytetarët dibranë, kujdes me produktet në shitoret “Kam”, shumë artikuj janë me përmbajtje derri

dibraime2 July 24, 2018 0

Ditë më parë në qytetin e Dibrës u hap dyqani i rrjetit të supermarketeve “Kam”, i shtrirë në të gjithë Maqedoninë dhe i njohur për shumicën e konsumatorëve, shkruan InfoShqip. Ajo e cila është

Read More »
Policia e qytetit të Dibrës pas 11 vitesh do udhëhiqet nga një kuadër shqiptar

Policia e qytetit të Dibrës pas 11 vitesh do udhëhiqet nga një kuadër shqiptar

dibraime2 April 25, 2018 0

Policia e qytetit të Dibrës tani e tutje do të udhëhiqet nga kuadër shqiptar. “Pas 11 vitesh në krye të policisë së Dibrës emërohet një shqiptar. Me policinë e Dibrës tani do të udhëheq

Read More »
Kryetari Lata blen makine 50.000 euro, shpenzim i panevojshëm në kohën kur qyteti vuan për infrastrukturë rrugore

Kryetari Lata blen makine 50.000 euro, shpenzim i panevojshëm në kohën kur qyteti vuan për infrastrukturë rrugore

dibraime2 February 14, 2018 0

Komuna e Dibrës ditëve të fundit ka ndërruar automjetin zyrtar duke e blerë automjetin e ri të të nejtit lloj vetëm prodhimi i muajve të fundit, shkruan InfoShqip. Shpenzimi prej 50.000 eurosh i kësaj

Read More »