“lajTme” 49 – Vrima e miut

dibraime2 May 19, 2016 0
“lajTme” 49 – Vrima e miut

“LajTme” e gjen se çka krejt ka në revolucionin lara lara, pse dhe sa ishin të qeta protestat e qeta, në kohë kur gjithë gjërat shtrenjtohen cila gjë bie më lirë; pse ndonjë demant bëhet shah-mat, pse u sëmua i gjithë ai hajvanat dhe vetëm lajTme e ka gjet si bëhen zgjedhje vet dhe ku është bira e miut për bisedimet sekret. Na ndiqni, në birë të miut kush ka hy, që të dini.

Posto një koment »