lajTme »

“lajTme” episodi 56 – Rebalanc

“lajTme” episodi 56 – Rebalanc

dibraime2 July 10, 2016 0

Të nderuar “lajTme” dashës dhe tjerë dashamirë, edhe ne me buxhet të shkurtuar u desh të bëjmë lajTme edhe mirë edhe lirë. Shihni nëse jemi ende pa smirë. Cili gjykatës sharësit i liron? Çka

Lexoje të plotë »
“lajTme” 54 – Ultimatum

“lajTme” 54 – Ultimatum

dibraime2 June 26, 2016 0

Shikues të nderuar që me lajme të thjeshta nuk pranoni të jeni të mashtruar, mirë se keni ardhë në lajTmet me rradhë. Shihni se çka ka ndodhë këtë javë këtu dhe andej vërdallë. Sëmundja

Lexoje të plotë »
“lajTme” episodi 53 – Fallxhore

“lajTme” episodi 53 – Fallxhore

dibraime2 June 19, 2016 0

  Përshëndetje të dashur dashamirë. lajTme për ju sërish kanë gdhirë. A sëmuret pylli, drunjtë apo ata që mbeten pa pyll? Si në qytet i zënë njerëzit me presh në dore? Në fshat me

Lexoje të plotë »
“lajTme” 51 – Përmendore informative

“lajTme” 51 – Përmendore informative

dibraime2 June 5, 2016 0

“LajTme” këtë javë e gjeti si mund njeri dy banesa me i marrë edhe pa qenë funksionar? A erdhën përmendoret për zgjedhje? Kush ia hëngër vitet përmendores? Pse zgjedhjet si pëlqyen diasporës? Pse opozita

Lexoje të plotë »
“lajTme” episodi 50 – Valle antike

“lajTme” episodi 50 – Valle antike

dibraime2 May 28, 2016 0

Mirëmbrëma të nderuar qytetarë disa prej jush mund të jenë edhe valltarë; e të tjerët se çka është valle vesh keni me e marrë, çka janë ato kërkesa politike me dy dhomë, si në

Lexoje të plotë »
“lajTme” 49 – Vrima e miut

“lajTme” 49 – Vrima e miut

dibraime2 May 19, 2016 0

“LajTme” e gjen se çka krejt ka në revolucionin lara lara, pse dhe sa ishin të qeta protestat e qeta, në kohë kur gjithë gjërat shtrenjtohen cila gjë bie më lirë; pse ndonjë demant

Lexoje të plotë »
“lajTme” 48 – Fshati

“lajTme” 48 – Fshati

dibraime2 May 14, 2016 0

“LajTme” janë lajmë të vërteta; rrallë e përmallë; aty do shihni si një foto nuk bën një mijë fjalë, por shpesh edhe të le pa fjalë; pse kur shkohet në piknike ka pasoja ekologjike,

Lexoje të plotë »
“lajTme” episodi 47 – Revolucion

“lajTme” episodi 47 – Revolucion

dibraime2 May 4, 2016 0

“LajTme” këtë javë njerëzit i anashkalon dhe shtazët i avancon; pse për disa kafshë asnjë shoqatë nuk reagon, si kafshët shtëpiake e dallojnë propagandën partiake, si Evropa ka ngec me neve, çka janë zgjedhjet

Lexoje të plotë »
“lajTme” episodi 44, Panama

“lajTme” episodi 44, Panama

dibraime2 April 12, 2016 0

Emisioni humoristik “lajTme” vjen me episodin të rradhës ku trajtohet çeshtja e qeverise së re ministrave të rinj dhe skandali i Panamas. Ndiqeni episodin e radhës që “lajTme” të vërteta të shihni!

Lexoje të plotë »
Emisioni humoristik “lajTme” do të transmetohet tek DibraIme

Emisioni humoristik “lajTme” do të transmetohet tek DibraIme

dibraime2 April 6, 2016 0

Emisioni humoristik “lajTme” me regjisor dhe nën aktrim të aktorit të njohur Besfort Idrizi do të transmetohet edhe në Portalin DibraIme.com. “lajTme” janë lajme komike, satirike të cilat na e paraqesin realitetin ku jetojmë

Lexoje të plotë »