ndihma per kumanoven »

Dibra ndihma për kumanovën

Dibra ndihma për kumanovën

dibraime2 May 13, 2015 0

Pas rasteve të fundit të ndodhura në Kumanovë, dibranët shprehin solidaritetin dhe u vijnë në ndihmë kumanovarëve me ndihma. Inciativa ka qenë e marur nga Vullnet Kërkuti që ka gjetur mbështetjen e madhe të

Read More »