Dibra ndihma për kumanovën

dibraime2 May 13, 2015 0
Dibra ndihma për kumanovën

Pas rasteve të fundit të ndodhura në Kumanovë, dibranët shprehin solidaritetin dhe u vijnë në ndihmë kumanovarëve me ndihma. Inciativa ka qenë e marur nga Vullnet Kërkuti që ka gjetur mbështetjen e madhe të të gjithë dibranëve dhe bizneseve dibrane.

Kështu që gjatë ditë së sotshme një kamion do të niset nga Dibra për në Kumanovë për të shpërndarë ndihma për kumanovarët./DibraIme.com

Foto:

Ndihma për Kumanovën

Ndihma për Kumanovën

Ndihma për Kumanovën

Ndihma për Kumanovën

Ndihma për Kumanovën

Ndihma për Kumanovën

Ndihma për Kumanovën

Ndihma për Kumanovën

Posto një koment »