mbyllet fakulteti ne diber »

Degët e disperzuara të USHT në Dibër do të mbyllen

Degët e disperzuara të USHT në Dibër do të mbyllen

dibraime2 July 18, 2014 0

Degët e disperzuara të USHT në Dibër këtë vit do të mbyllen dhe nuk do pranohet asnjë student i ri për regjistrim, kështu që pas reth 4 vitesh funksionimi me 5 deget e disperzuara

Read More »