Liqeni i Dibrës po shëndrohet në një moçal gjigand

dibraime2 October 6, 2014 0
Liqeni i Dibrës po shëndrohet në një moçal gjigand

Qytetarë të ndryshëm dhe drejtues të OJQ-ve në Dibër që muaj më parë kanë shprehur shqetësimin se nëse devijohet lumi “Radika” liqeni i Dibrës do ndotet tejmase dhe do të bëhet si një moçal gjigand. Këta shqetësime që janë shprehur që kohë mëparë kur u publikua projekti “Fusha e Lukovës”, tashmë po vërtetohen, pasi që me rikonstruktimin e urës së “Moliçanit” është ulur niveli i liqenit dhe në sipërfaqe të liqenit po vërehen koloni gjigande të algave, si rezultat i kanalizimeve që vinë nga fshatrat e rekës të cilat derdhen dirket në Radikë./DibraIme.com

Ja fotot e bëra para dy ditësh:
Fotot janë mundësuar nga Bardhyl Marku.

Foto nga Liqeni Dibrës

Foto nga Liqeni Dibrës

Foto nga Liqeni Dibrës

Foto nga Liqeni Dibrës

Foto nga Liqeni Dibrës

Foto nga Liqeni Dibrës

Foto nga Liqeni Dibrës

Foto nga Liqeni Dibrës

Foto nga Liqeni Dibrës

Foto nga Liqeni Dibrës

Posto një koment »