Rilindje me Besë, nesër mban tubimin parazgjedhor në Dibër

dibraime2 December 5, 2016 0
Rilindje me Besë, nesër mban tubimin parazgjedhor në Dibër

Rilindje me Besë, nesër shpalos platformën e saj në qytetin e Dibrës. Në këtë tubim do të njiheni me ofertën e këtij koalicioni për një Dibër më të pastër, më të mirë dhe më dinjitoze.

Tubimi do të mbahet ditën e nesërme, më datë 06 dhjetor 2016, ora 15:30 në Sheshin Skënderbe.

besa-tubim

Posto një koment »