Ndalohet qarkullimi për mjetet e rënda transportuese në rrugën Mavrovë – Dibër për shkak të reshjeve të borës

dibraime2 November 28, 2016 0
Ndalohet qarkullimi për mjetet e rënda transportuese në rrugën Mavrovë – Dibër për shkak të reshjeve të borës

Për shkak të reshjeve intensive të borës ka ardhur deri te ndalesa e komunikacionit rrugrë për mjetet e rënda trasnportuse në aksi rrugorë Mavrovë – Dibër dhe anasjelltas.

Siç informojnë nga LAAM, ndalesa është në fuqi nga ora 21:15. Nga “Rrugët e Maqedonisë” njoftojnë se të gjitha palët e interesuara mund të marrin informata në numrin e tyre të telefonit kujdestarë 02 25 61 502 ose ta vizitojën ueb faqen e tyre www.makedonijapat.com.mk. /Flaka

Posto një koment »