Klubi i Karates, me sukses ne Turneun e Struges

dibraime2 April 6, 2014 1
Klubi i Karates, me sukses ne Turneun e Struges

KK URANIKU nga DIBRA mori pjesë në turneun e 10 ndërkombëtar “STRUGA OPEN 2013”. Në këtë turne morën pjesë klube nga Shqipëria ,Kosova, Maqedonia, Mali i zi etj. KK URANIKU edhe më tutje vazhdoi rezultatet e sukseseshme duke aritur të kthehen në Dibër me 8 medalje.
FETIJE BEQIRI ariti të fitojë vendin e 1 në kata dhe të 2 në lufta.
JON BATKU ariti të fitojë vendin e 2 në lufta.
BLERTA BEQIRI vendin e 2 në lufta.
ARDIT MARKU vendin e 3 në lufta.
BURHAN NUREDINI vendin e 3 në kata.
QENDRIM PAPRANIKU vendin e 3 në kata dhe vendin e 3 në lufta.

One Comment »

  1. Albi Dibranos April 13, 2014 at 10:26 am - Reply

    NAQETA , suksese DIBRA E MADHE
    hec para dibra , ( dhe gjith SHQIPTARIA

Posto një koment »