Hakerët shqiptarë sulmojnë faqet maqedonase

dibraime2 July 5, 2014 0
Hakerët shqiptarë sulmojnë faqet maqedonase

Pas protestës së djeshme në Shkup hakerët shqiptarë kanë sulmuar rreth 20 ueb faqe të ndryshme të institucioneve dhe zyrtarëve maqedonase, ndër to edhe faqe të gjykatësve maqedonas të cilët, siç shprehen ata padrejtësisht dënuan me burg gjashtë shqiptarë në rastin “Monstra”.

Ata theksojnë se ky sulm kibernetik do të vazhdojë “derisa të lirohen të burgosurit, të cilët gjendet padrejtësisht aty, dhe derisa të dalin provat konkrete për këtë gjë”.

Lista e faqeve:

prodis.mk
tegaing.com.mk
sins.com.mk
qclab.com.mk
rici.mk
mkgrup.com.mk
medion.mk
makedonyadaegitim.com.mk
kota.mk
gocedelcevuniversitesi.com.mk
fortunaing.mk
fortuna.com.mk
dukoski.mk
2014diro.com.mk
bigmak.com.mk
bidividen.mk
helpdesk.sins.com.mk
loveckooko.com.mk

Posto një koment »