sheherlinjte e dibres »

Sheherlinjtë e Dibrës dhe Mëhallat e Dibranëve në Tiranë

Sheherlinjtë e Dibrës dhe Mëhallat e Dibranëve në Tiranë

dibraime2 May 3, 2016 0

Nga Roald A. Hysa Mahalla e Dibranëve është një nga toponimet e mirënjohura për të gjithë tiranasit e vjetër. Një pjesë e madhe e dibranëve sheherli janë vendosur pikërisht në këtë pjesë të Tiranës

Read More »