haxhi maqellara kenge »

EKSKLUZIVE/ Haxhi Maqellara intervistë për portalin DibraIme

EKSKLUZIVE/ Haxhi Maqellara intervistë për portalin DibraIme

dibraime2 April 4, 2016 0

Intervistoi: Arsim Kolari Haxhi Maqellarën të gjithë e njohim si një figurë të shquar dhe të spikatur të historisë së muzikës së pastër shqipe. Veprimtaria artistike më e shkëlqyer e tij, pasqyron periudhën e

Read More »