figura te njohura te dibres »

Said Najdeni – “Hoxhë Voka”

Said Najdeni – “Hoxhë Voka”

dibraime2 December 1, 2014 0

“Nuk vuaj për para e për grada por për komb e atdhe” Rilindja Kombëtare Shqiptare ishte një lëvizje e gjerë politike e kulturore që synonte çlirimin e të gjitha tokave shqiptare dhe bashkimin e

Read More »