Xhemail Çupi padit Latën për shpifje (VIDEO)

dibraime2 October 3, 2017 0
Xhemail Çupi padit Latën për shpifje (VIDEO)

Kandidati I Lëvizjen Besa- Dibër Xhemail Çupi, ditën e sotme ka paditur kryetarin actual të kësaj Komune për shpifje në Gjyqin Themelor të Dibrës.

Çupi e akuzon kryetarin Ruzhdi Lata për përdhosje të dinjitetit personal dhe të familjes.

Çupi nëpërmjet një videoje në rrjetin social Facebook, shpjegon arsyen e paditjes duke treguar kështu seriozitetin dhe vendosmërinë për ta “shëruar” Dibrën nga njerëz që vetëm shpifin dhe baltosin, siç thekson ai.

Çupi I’u bën thirrje edhe kandidatëve të tjerë që të mos I’u trembet syri se kur mungon argument dhe logjika ana e vetme mbetet shpifja, thotë Çupi.

Në vazhdim mund të ndiqni të plotë videon:

Posto një koment »