Vjedhje e energjisë elektrike tek banesat e bardha në Dibër (FOTO)

dibraime2 August 23, 2015 1
Vjedhje e energjisë elektrike tek banesat e bardha në Dibër (FOTO)

Në redaksinë e DibraIme.com kanë ardhur foto që denoncojnë një rast mjaft negativ që po ndodh tek banesat e Bardha në Dibër ku persona të tjerë banues në ata pallate po vjedhin energji elektrike nga njëri tjetri. Për më shumë mund të shikoni fotot. Personi që ka denoncuar këtë akt tek DibraIme.com tregon që dihen edhe emrat e njerëzve që bëjnë këtë punë.

DibraIme.com ju bën thirje organeve kompetente që të marin masat për këtë akt të shëmtuar dhe të gjithë keqpërdoruesit të dënohen.

Fotot e dërguara tek redaksia e DibraIme.com

Foto

Foto

 

Foto

Foto

Foto

One Comment »

  1. Agron September 1, 2015 at 6:01 am - Reply

    Vjedhjen e energjise elektrike nga llogaria e perbashket e shkalleve te nderteses mbi 7 vjet e ben personi Titi Gorenca i cili jeton ne ndertese dhe i cili me profesion eshte elektricist . Turp eshte ti vjedhish kojshite me te cilet jeton .

Posto një koment »