U martuan Agron Buxhaku dhe Meri Nikollova (FOTO)

dibraime2 April 5, 2015 0
U martuan Agron Buxhaku dhe Meri Nikollova (FOTO)

Të shtunën në mbrëmje në një lokal në Shkup u martuan ambasadori i Maqedonisë në Francë dibrani Agron Buxhaku dhe Meri Nikollova. Dëshmitarë ishin Fisnik Saraçi nga ana e Agron Buxhakut dhe Karolina Kaleovska nga ana e Meri Nikollovës.

Përveç se festuan dashurinë e e tyre, ata festuan edhe ditëlindjen e vajzës së tyre 9 vjeçare. Poashtu Nikolova dhe Buxhaku kanë edhe një djalë gjashtë vjeçar i quajtur Mark.

Martesa mes Agron Buxhaku dhe Meri Nikollova

Martesa mes Agron Buxhaku dhe Meri Nikollova

Martesa mes Agron Buxhaku dhe Meri Nikollova

Martesa mes Agron Buxhaku dhe Meri Nikollova

 

 

 

 

 

Posto një koment »