Blog Archives »

“lajTme” episodi 53 – Fallxhore

“lajTme” episodi 53 – Fallxhore

dibraime2 June 19, 2016 0

  Përshëndetje të dashur dashamirë. lajTme për ju sërish kanë gdhirë. A sëmuret pylli, drunjtë apo ata që mbeten pa pyll? Si në qytet i zënë njerëzit me presh në dore? Në fshat me

Read More »
“lajTme” 48 – Fshati

“lajTme” 48 – Fshati

dibraime2 May 14, 2016 0

“LajTme” janë lajmë të vërteta; rrallë e përmallë; aty do shihni si një foto nuk bën një mijë fjalë, por shpesh edhe të le pa fjalë; pse kur shkohet në piknike ka pasoja ekologjike,

Read More »
“lajTme” episodi 47 – Revolucion

“lajTme” episodi 47 – Revolucion

dibraime2 May 4, 2016 0

“LajTme” këtë javë njerëzit i anashkalon dhe shtazët i avancon; pse për disa kafshë asnjë shoqatë nuk reagon, si kafshët shtëpiake e dallojnë propagandën partiake, si Evropa ka ngec me neve, çka janë zgjedhjet

Read More »
“lajTme” episodi 44, Panama

“lajTme” episodi 44, Panama

dibraime2 April 12, 2016 0

Emisioni humoristik “lajTme” vjen me episodin të rradhës ku trajtohet çeshtja e qeverise së re ministrave të rinj dhe skandali i Panamas. Ndiqeni episodin e radhës që “lajTme” të vërteta të shihni!

Read More »