zhurnal shembull i plagjiatures »

Portali Zhurnal, shembull i plagjiaturës dhe pseudo-gazetarisë

Portali Zhurnal, shembull i plagjiaturës dhe pseudo-gazetarisë

dibraime2 November 17, 2014 0

Portali Zhurnal.mk, në shumë raste lajmet që kanë të bëjnë me Dibran i kopjon nga portali DibraIme.com pa një leje paraprake dhe mbi të gjitha në asnjë rast nuk e citon burimin e lajmit,

Read More »