zgjedhjet ne diber »

Premtime boshe për qytetin e Dibrës

Premtime boshe për qytetin e Dibrës

dibraime2 April 6, 2014 2

Dje tek Fanpage zyrtar i kandidatit te BDI për qytetin e Dibrës në postimin për platformën ekonomike të BDI-së në takimin me zejtarët dhe afaristët e qytetit u drejtova ketë pyetje:                 “Në  pamundesi

Read More »