vmro »

BDI futet “duarthatë” në qeveri, i mjafton premtimi për NATO

BDI futet “duarthatë” në qeveri, i mjafton premtimi për NATO

dibraime2 May 10, 2014 0

BDI e Ali Ahmetit për herë të dytë po i zhgënjen dhe atë shumë rëndë Shqiptarët, pasi marveshja e turpit e 2008 po përsëritet dhe në 2014, kështu që pa marrë asnjë nga ato

Read More »