urime per kurban bajramin »

Urime festa e Kurban Bajramit

Urime festa e Kurban Bajramit

dibraime2 October 4, 2014 0

Urime dhe për shumë vite festa e Kurban Bajramit, paqja, mëshira dhe begatia e Allahut qofshin me ju dhe familjet tuaja. Urojmë që kjo festë të jetë motiv për përforcimin e besimit tonë, forcimin

Read More »